+31 (0)20 716 3866 ikwilwerken@enable-u.com

enabledBy… Achraf El Jeroudi voor gemeente Veldhoven

Achraf enabledby

Zorgt voor vlekkeloze samenwerking in het bouwen van een koppeling voor gemeente Veldhoven

Voor het opleveren van een werkende koppeling wordt altijd intensief samengewerkt tussen de klant en verschillende leveranciers. Middels een ontwerpsessie wordt gekeken naar het huidige proces en worden er afspraken gemaakt ten aanzien van de nieuwe flow. Zo is bij de gemeente Veldhoven een koppeling gerealiseerd die haar 44.950 inwoners in staat stelt online wijzigingen door te geven aan te gemeente. Bijvoorbeeld een nieuw adres of wijziging in persoonsgegevens. Voor dit proces is het nodig dat het zaaksysteem van de gemeente wordt verbonden met het online webformulier, en dat de informatie die men invult wordt omgezet in het juiste formaat, eventueel aangevuld met gegevens uit de voorzieningen BAG, GBA-V en NHR.

Het kan voorkomen dat een project, ondanks deze afstemming, niet helemaal soepel loopt. Gelukkig zijn de integratieconsultants van Enable U ware experts in het oplossen van onvoorziene situaties. Zelfs de Benjamin van het team, Achraf El Jeroudi, weet in zo’ n situatie de juiste kennis in te winnen en er voor te zorgen dat een project snel en kundig wordt uitgevoerd.

Achraf: “Bij Enable U willen we altijd de klant ontzorgen en van A tot Z meedenken in een traject. We zijn daardoor vaak een spin in het web en schakelen tussen verschillende leveranciers en requirements. Bij gemeente Veldhoven duurde het langer dan gepland om de informatie benodigd van de externe proxyserver te verkrijgen maar gelukkig konden wij dit opvangen met onze eigen API Gateway kennis en de communicatie met de leveranciers en klant. Dit maakt mijn werk leuk en uitdagend. Daarnaast vind ik het leuk om de kennis van onze producten over te brengen bij onze klanten”

Leon Klaassen, functioneel beheerder bij Gemeente Veldhoven onderschrijft de enthousiaste benadering van Achraf tijdens dit project.

“Wij van de Gemeente Veldhoven hebben de samenwerking met Achraf als zeer positief ervaren. Achraf kwam iedere afspraak na en nam ook de lead in de communicatie tussen de diverse leveranciers. Ook zijn kennis over Adeptia is top, het mooie van Achraf is dat hij ook deze kennis deelt met de klant wat mij als beginnend functioneel beheerder flink heeft geholpen.”

Heeft dit verhaal van Achraf jou geïnspireerd? En wil jij met jouw technische achtergrond ook een maatschappelijke relevante bijdrage leveren? Kijk dan snel bij onze vacatures!