+31 (0)20 716 3866 ikwilwerken@enable-u.com

enabledBy… Marcel en Sheranie

Marcel en Sheranie

Enable U versterkt haar marketingteam met twee nieuwe Enablers

De marketingactiviteiten binnen Enable U nemen behoorlijk toe, uitbreiding is daarom nodig. Marcel en Sheranie zijn recentelijk gestart en helpen samen met de rest van het team Enable U nóg beter op de kaart te zetten.

Sheranie van Hassel (28 jaar) is sinds mei werkzaam bij Enable U, terwijl ze nog in Baskenland (Noord Spanje) woonde. Na 2,5 jaar in het buitenland bleek Nederland toch nog steeds een onweerstaanbare aantrekkingskracht te hebben en daarom woont ze weer hier. Sheranie werd door het snelle vertrek van Roos (zwangerschapsverlof) meteen in het diepe gegooid, maar heeft zich door haar ervaring in de evenementen- en marketingwereld fantastisch staande gehouden. Met haar tomeloze energie en opgeruimde karakter heeft ze alles wat onze Marketing afdeling bezighoudt razendsnel opgepakt. Ze is onder de indruk van de ongedwongen sfeer en de leuke collega’s. Sheranie houdt van reizen, is een fanatiek surfer en beoefent capoeira (Braziliaanse vechtdans).

Enable U is een fijn bedrijf om voor te werken, de betrokkenheid onder de collega’s is groot, er heerst een prettige werksfeer én er zijn nog volop groei- en ontwikkelmogelijkheden.

 

Marcel (61 jaar) is sinds half juni in dienst als marketeer bij Enable U. Na een loopbaan van 33 jaar bij Broadcom heeft hij de afgelopen 7 maanden gewerkt bij de NS als applicatiebeheerder. Samen met Niels, Jannetien, Roos en Sheranie gaat hij Enable U nog beter op de kaart te zetten in Nederland met succesverhalen, heldere strategieën, whitepapers en evenementen. Marcel woont samen met Erna in Soesterberg waar hij probeert om zo veel mogelijk vogels en andere beesten in hun tuin te lokken met lekkere hapjes. Verder houdt hij van schrijven, bakken en koken, SciFi en Fantasy lezen en kijken en gaat hij 1 keer per week badmintonnen met z’n bejaarde vrienden. Alles wat met IT te maken heeft kan op zijn interesse rekenen. Daarnaast houdt hij zijn technische vaardigheden op peil door de IT-omgeving van het advocatenkantoor van Erna in de lucht te houden.

“Met IT kun je alles. Maar je kunt er ook je bedrijf mee kapotmaken. De beste combinatie is er eentje van creativiteit, realisme en een klein beetje lef, dan kun je met IT wonderen verrichten”

 

Beide collega’s hebben veel zin om de uiteenlopende marketingactiviteiten op te pakken, hun expertise in te zetten, maar ook verder te ontwikkelen. Het remote werken bevalt hun prima, maar af en toe naar kantoor om even gezellig met de collega’s te kunnen kletsen is ook fijn!