+31 (0)20 716 3866 ikwilwerken@enable-u.com

enabledBy… Marco, Coen en Martijn

Martijn, Marco en Coen

Maar liefst drie nieuwe consultants bij Enable U

Enable U blijft maar groeien, zelfs in deze tijd! Het team van consultants is versterkt met nieuwkomers Marco, Coen en Martijn. Hoe ervaren zij hun eerste weken? En wat denken deze nieuwe Enablers te leren of juist bij te dragen?

Coen Welling (28 jaar) werkt sinds 1 juli bij Enable U. Na een studie Informatiekunde aan de UVA is hij via een kleine omweg (ABN-Amro en Traineeship bij Young Capital)  bij ons als integratie consultant gestart. Hij verheugt zich op het feit dat er zo veel te leren is en wil vooral aan zijn soft-skills werken. Hij ziet er naar uit om zijn kennis toe te passen bij klanten en hoopt dat hij dan ook snel bij klanten aan de slag kan. Als hobbies mag Coen graag scuba diven in tropische oorden (maar ook gewoon in Nederland hoor!), af en toe een videospelletje spelen of gewoon gezellig met vrienden uitgaan. Het valt Coen vooral op dat collega’s bij Enable U elkaar helpen, gezellig met elkaar omgaan en dat de sfeer “warm” is.

“Ik vind het fijn dat het inwerkproces zo gestructureerd is, en er is veel aandacht voor je!”

 

Ook Marco Min (32 jaar) is 1 juli begonnen in zijn huidige functie als IT beheerder, maar kende Enable U al wat beter via zijn vorige baan bij Leaseweb. Zijn loopbaan startte bij de Bloemenveiling in Aalsmeer, maar is via een omweg in de IT terecht gekomen en een groot fan van Open Source software. Marco is een fanatiek sporter en kite-surft zelfs in de winter. “ Omdat een warme douche dan zo lekker is…”. Hij ziet een nog veel belangrijkere rol weggelegd voor Open Source in de komende jaren en gaat met zijn expertise de systemen bij Enable U nog betrouwbaarder, stabieler en veiliger maken voor onze klanten. Zijn eerste indrukken van Enable U waren gevarieerder dan hij dacht; “Het is een bedrijf dat enorm snel groeit en daarom de processen continue aan moet passen”, maar hij vindt het er gezellig en is er verbaasd over dat het (in)werken hem, in deze periode, zo goed afgaat.

“Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik ooit bij een bedrijf zou werken waar ik mijn collega’s nauwelijks zou zien, en dat ik het zo normaal zou vinden”.

 

Martijn Jansen uit Amersfoort is met zijn 25 jaar de jongste Enabler. Vers van de Uni Eindhoven (Technische Bedrijfskunde) via een Java traineeship bij Working Talent bij ons terechtgekomen. Martijn houdt van sport en sport kijken (voetbal en rugby). Ook leert hij Russisch,  hij is onder de indruk van de cultuur van het land en de betrekkelijk onbekende taal. Het valt hem op dat Enable U zo’n leuk en open bedrijf is “je kunt gewoon iedereen aanspreken!” Hij is vooral overweldigd door de overload aan nieuwe informatie die de eerste weken op je afkomt en alle nieuwe dingen die je, als implementatie consultant, al meteen voor je kiezen krijgt. Martijn is van plan om heel veel te leren, technisch, maar ook de business- en de soft skills.

“Jezelf inlezen op een bepaald onderwerp via de interne Wiki, daar ben je al snel een dag aan het lezen!”.

 

Alle drie de nieuwe collega’s zijn met veel enthousiasme gestart met hun nieuwe uitdaging en positief over het remote werken. Ze denken zichzelf goed te kunnen ontwikkelen bij Enable U en met hun expertise een bijdrage te leveren binnen de organisatie.